Skip to main content

Možete nas pronaći i u okviru tržnog centra STOP SHOP Borča na adresi Bratstva i jedinstva 2g. Naš restoran je odličan izbor za predah nakon šopinga ili ako ste u potrazi za mestom tradicionalnog duha koje nudi ukusne specijalitete sa roštilja.

Najčešći izbor naših gostiju su naši Walter ćevapi, verovatno jedno od omiljenih jela i starijih i mlađih generacija odraslih na balkanskom području. Naša receptura za ćevape uključuje samo juneće meso i u jednoj porciji pored ćevapa dobijate i pola svežeg somuna iz naše proizvodnje, kao i nezamenljivi luk. Vi birate porciju – pet ili deset ćevapa, a naravno možete izabrati i dodatne priloge poput ajvara, kajmaka ili pomfrita i domaćinskog krompira.

Pored glavnog jela, odaberite i neku od naših salata, poput srpske, šopske, zelene, a tu su i sezonske poput pečene paprike, kiselog kupusa i turšije.

Naš jelovnik ne uključuje samo ćevape. Možete probati i naše pljeskavice na kajmaku, sudžuk, šarene ražnjiće, krpice od raznih vrsta mesa, biftek, brizle… Odaberite specijalitet po svom ukusu!

Zasladite se našim tradicionalnim desertima i odlučite između baklave, urmašica, tufahije, sutlijaša, tulumbi. A ukoliko ste za savremenije slatkiše, tu su naše palačinke sa eurokremom i džemom od šljiva, kao i kolač tres leches.

Posetite nas u STOP SHOP Borča retail parku!

Dobro došli u Walter!