Skip to main content

Prijavi se za posao

Konobar / Šanker

Za uspešnost rada naših restorana zaslužni su visoki standardi kvaliteta hrane i usluge. Osoba na ovoj poziciji je zadużena da dočeka goste, usluži ih i isprati zadovoljne, dobro poznaje ponudu naših restorana i voli rad u timu. Ukoliko voliš da komuniciraš sa ljudima, dobro se organizuješ i voliš da držiš stvari pod kontrolom, pozivamo te da se prijaviš.

Pomoćni radnik u kuhinji / Radnik za pultom

Svaki član tima je podjednako bitan kako bismo ostvarili uspeh u poslovanju, a to je zadovoljan gost. Mi ćemo te obučiti u skladu sa našim standardima kako da komuniciraš, pripremaš i organizuješ posao. Radićeš u timu, posao će biti dinamičan i naučićeš puno. Za sam početak nije obavezno iskustvo.

Roštilj majstor

Zadovoljstvo naših gostiju nam je na prvom mestu, a osoba koja najviše doprinosi tome nalazi se na poziciji roštilj majstora. Za naša jela koristimo najkvalitetnije sastojke i opremu, a finalni proizvod zavisi od veštine osobe na ovoj poziciji. Walter je napravio program edukacije roštilj majstora u saradnji sa profesionalcima ovog zanata kako bi ohrabrio sve one koji nemaju iskustva, a žele da rade na ovoj poziciji, da se prijave i započnu svoju karijeru baš kod nas.

Menadžer restorana

Da bi jedan tim dobro funkcionisao, mora biti vođen od strane osobe koja je pre svega lider, a onda i menadžer. Osoba na ovoj poziciji je zadužena za dobru atmosferu u restoranu, kako među gostima tako i među zaposlenima. Čini da se svi zaposleni osećaju jednako i podržava njihov napredak. Predstavlja domaćina restorana, što znači da reprezentuje kompaniju i time je njegova uloga izuzetno važna. Posao menadžera restorana veoma je kompleksan i sastoji se od višestrukih zaduženja i odgovornosti. Ukoliko poseduješ odlike lidera, organizovanost i odgovornost su deo tvog karaktera, voliš ugostiteljstvo i dinamiku tog posla, ovo je posao za tebe.

Dostavljač

Mnogi ljubitelji Walter ćevapa i ostalih jela iz ponude poručuju online. Njihovo iskustvo nam je podjednako važno kao i iskustvo gostiju u restoranu. Ukoliko si dinamična osoba kojoj odgovar kretanje i terenski rad, dobro funkcionišeš u timu, pozivamo te da se prijaviš i postaneš deo Walter tima.    Kontaktirajte nas

    Ukoliko Vam u aktuelnim konkursima nijedna pozicija nije odgovarajuća, podatke iz Vaše radne biografije možete poslati na mail hr@walter.rs ili nas kontaktirati putem telefona: 062 333 024 

    Kontaktiraćemo Vas ukoliko se ukaže potreba za osobom Vašeg profila.