Skip to main content

#budiflexi

Posao po tvojoj meri, iz Waltera kreni! Fleksibilno radno vreme je must have i mi se slažemo sa tim. Zato smo za vas ovo leto pripremili pogodnosti!
Ukoliko imaš od 18 do 26 godina I želiš da radiš u Walteru ovo će te onda definitivno zanimati.

Dajemo ti mogućnost:

– Fleksibilnog radnog vremena 

– Fleksibilan broj radnih sati

– Lokacija po izboru gde bi želeo da radiš

Ma pravi kombo. 😊
Organizuj svoj radni raspored na način koji ti najviše odgovara.

Postani i ti deo

Walter tima.

Mi smo tim sa visokim učinkom i izvanrednim rezultatima. Uspešno poslujemo preko 18 godina, iz meseca u mesec kontinuirano rastemo i otvaramo restorane širom Republike Srbije, a uskoro i regionalno. Iskustvo i resursi koje imamo naveli su nas da kreiramo poslovnu kulturu u kojoj promovišemo fleksibilnost i pružamo priliku za rast i razvoj zaposlenih.

500

Zaposlenih

32

Restorana u 11 gradova

Ugovor

O radu

Program

Edukacije i napredovanja

Želiš da stekneš nova iskustva, zanima te rad u ugostiteljstvu?

Ukoliko želiš da gradiš svoju karijeru u ugostiteljstvu, da stekneš iskustvo, radne navike i unaprediš svoje veštine, Walter ti pruža priliku.

Mnogi zaposleni u Walteru su počeli sa praksom u restoranima, a nakon nekog vremena nastavili svoju karijeru u ugostiteljstvu na menadžerskim pozicijama u raznim sektorima poslovanja na kojima i dalje unapređuju svoje veštine. U Walteru svi imaju priliku da se razvijaju i na to smo ponosni.

Lideri puni razumevanja i dinamično okruženje koje podstiče učenje obezbediće vam neuporedivo iskustvo ličnog razvoja, ali i priliku za napredovanje.

Prijavi se za posao