Skip to main content

U Rakovici, na adresi Patrijarha Dimitrija 12 možete pronaći još jedan u nizu naših Walter restorana. U neposrednoj blizini BIG Rakovica, Walter vam može biti završna stanica na vašoj šoping turi ili idealno mesto za nedeljni porodični ručak.

Ako niste sigurni šta biste poručili, naša preporuka su nam svakako Walter ćevapi. Po njima smo i najpoznatiji i to zahvaljujući tradicionalnom receptu kog se i dan-danas držimo. Ćevape pravimo isključivo od junećeg mesa i kvalitet nam je na prvom mestu.

Bilo da se odlučite za porciju od pet ili deset ćevapa, oni vam stižu u polovini somuna. Pored crnog luka koji dolazi uz vašu porciju, možete još naručiti i salatu po želji, a takođe u ponudi imamo i kajmak, ajvar, sjenički sir, pomfrit…

To, naravno, nije sve. Imamo i pljeskavice, šarene ražnjiće, sudžuk, pileći file, biftek, krpice od pilećeg, junećeg i svinjskog mesa, kao i druge specijalitete. Težak izbor je pred vama, znamo, ali šta god da izaberete nećete pogrešiti!

Ručak završite uz šoljicu domaće kafe i slatkiš po želji. Baklave, tulumbe, tufahije, urmašice, sutlijaš, to naši gosti najviše vole da naručuju. Ali ako ste za nešto drugo, uvek možete naručiti palačinke. Eurokrem, eurokrem i plazma ili džem od šljiva – to ostavljamo na vama! Sada imamo i kolač od tri vrste mleka – tres leches, pa ako ste raspoloženi za karamelastu fantaziju, ovaj kolač je odličan izbor.

Posetite nas u Rakovici!

Dobro došli u Walter!