Skip to main content

Gde ćeš svratiti posle treninga na Tašu kad se zaželiš proteina? Pa, u Walter naravno! Deca gladna posle šetnje parkom i hoće ćevape? Rešenje je, naravno, Walter! Kuda god namerili, ako se nađete gladni na Paliluli, Walter vas domaćinski dočekuje kako dolikuje.

Nedaleko od parka Tašmajdan i crkve Svetog Marka nalazi se naš Walter restoran na Paliluli, na adresi 27. mart 31.

Bilo koga da pitate ko je bio naš gost, reći će vam svi istu stvar. A to je da jednostavno morate da probate naše Walter ćevape. Servirani u pola somuna, sa kajmakom i lukom, malo je onih koji im mogu odoleti.

A ako želite da probate nešto drugo, možda vam taj izbor teško padne. Jer morate odabrati između pljeskavice, krpica od raznih vrsta mesa, šarenih ražnjića, sudžuke, brizli, bifteka… Znamo da je teško doneti odluku, ali znajte da nećete pogrešiti šta god uzeli!

Za kraj ručka, zna se – ide desert, a na vama je da odaberete između baklava, tulumbi, urmašica, sutlijaša, tufahija. Pravi tradicionalni slatkiši kakve su naše bake pravile. A ukoliko ste za neki „moderniji” desert, tu su i palačinke sa eurokremom i džemom od šljiva, kao i kolač tres leches pa se vi opredelite za ono što vam duša ište.

Čekamo vas na ručku!

Dobro došli u Walter!