Skip to main content

Kao jedan od najposećenijih delova grada, Dorćol smo lako izabrali kao još jednu lokaciju za Walter restoran. Tačnije, ulicu Strahinjića Bana koja je poznata po mnogobrojnim kafićima, dok se Walter smestio na broju 57.

Bilo da šetate Dorćolom u potrazi za nečim da prezalogajite ili tražite idealno mesto za nedeljni ručak posle šetnje Kalemegdanom, Walter vas dočekuje u modernom ambijentu sa tradicionalnim balkanskim specijalitetima na meniju.

Kao što već znate, ćevapi su naš zaštitni znak. Pravimo ih po našoj posebnoj recepturi i 100% su od junećeg mesa. U porciju ide pet ili deset ćevapa (zavisno od toga kolika vas glad mori!) i pola svežeg, toplog somuna, koji takođe ručno pravimo. Ćevapi stižu za vaš sto uz kuglu kajmaka i malo luka, čisto da pridodaju onom pravom šmeku ćevapa koji svi toliko volimo!

Pored naših dobro poznatih ćevapa, možete odabrati i pljeskavicu sa kajmakom, sudžuk, biftek, ramstek, krpice od raznih vrsta mesa, ražnjiće… Ukratko, kad se uželite mesa sa roštilja, Walter će vas ugostiti!

Na kraju se zasladite našim domaćim slatkišima poput tufahije, baklave, tulumba, sutlijaša, ili urmašica. A ako ste ipak za nešto drugo, imamo nekoliko vrsta palačinki ili kolač tres leches s kojima sigurno nećete pogrešiti.

Dobrodošli u Walter!