Skip to main content

Walter restoran možete pronaći i u BEO Shopping Centru, otvorenom ove godine na Zvezdari, gde smo se smestili u food court-u na drugom spratu. Znamo koliko šoping može biti iscrpljujući. Zato kada završite svoju kupovinu, predah i ukusne zalogaje možete pronaći u našem restoranu na adresi Vojislava Ilića 141.

Najpopularnije jelo su, naravno, naši ćevapi od čistog junećeg mesa. Bilo da se odlučite za porciju od pet ili deset ćevapa, uz meso vam stiže i polovina toplog, svežeg somuna. Inače, sve naše somune pravimo ručno i pečemo u našoj proizvodnji. A da vaš ugođaj bude potpun, uz ćevape i somun tu su kajmak i luk, a vi naravno možete još poručiti salatu ili prilog po želji.

Naši Walter ćevapi su nam dika i ponos, ali ukoliko ste raspoloženi za nešto drugo, tu su i naše pljeskavice, sudžuk, ražnjići, biftek, ramstek, teleće brizle… Kvalitet mesa nam je oduvek bio na prvom mestu i kod nas ćete sigurno naći specijalitet po vašem ukusu.

Kako da se zaokruži odličan ručak? Sa kafom i slatkišem, naravno! Naši deserti su uglavnom domaći poput baklave, tufahija, tulumba, urmašica, sutlijaša… Ali tu su i palačinke sa eurokremom i domaćim džemom, kao i nova pridošlica kolač tres leches.

Dodajte i Walter na svoju novogodišnju šoping listu!

Vidimo se u BEO šoping centru!

Dobro došli u Walter!