Skip to main content

Dragi naši gosti,

Ponovo smo sa vama na staroj adresi u Strahinjića Bana 57 u Beogradu! Nakon završenog renoviranja, ponovo smo otvorili vrata našeg Walter restorana na Dorćolu za sve naše goste.

Restoran u Strahinjića Bana je jedan od naših prvih lokala i veoma nam je drago što ste sa nama sve ove godine. Potrudilli smo se da ulepšamo naš restoran kako biste se stvarno osećali kao kod svoje druge kuće.

Svi naši specijaliteti čekaju na vas, počevši od naših naširoko poznatih Walter ćevapa do sočnog bifteka, ali sada u još lepšem i osveženom ambijentu u Strahinjića Bana!

Bilo da dolazite kod nas na porodični ručak, ručak sa kolegama, romantičnu večeru ili večeru sa prijateljima, naš Walter restoran vas očekuje sa đakonijama od junećeg i pilećeg mesa. Juneća pljeskavica, pileće krpice, biftek krpice na maslinovom ulju, pikantni uštipci na kajmaku… izbor je na vama!

Zasladite kraj ručka ili večere nekim od naših mnogobrojnih tradicionalnih slatkiša. Bilo da se odlučite za baklavu, urmašicu, ili možda palačinke ili tres leches, sve sjajno ide uz šoljicu domaće kafe. Ulepšajte sebi značajan trenutak kod nas ili se jednostavno počastite nakon radnog dana sa vašim najvažnijim ljudima.

Kao i dosad, možete uvek poručiti i putem našeg sajta Walter dostavu, kao i naručiti narudžbinu za poneti.

Naš Walter u srcu Dorćola i naši specijaliteti čekaju na vas!

Dobro nam došli!

Vaš Walter