Skip to main content

Na Karaburmi, na adresi Višnjička 84, na drugom spratu šoping centra BIG Fashion, nalazi se još jedan naš Walter restoran. Deo smo BIG-ovog food court-a i odlično smo mesto za predah nakon iscrpljujuće šoping ture.

Bilo da dolazite sa najboljom drugaricom na razgovor, ručak i kafu, na porodični ručak, ili ste možda sa društvom upravo pogledali film u bioskopu, Walter vas očekuje!

Sada kada neko kaže Walter, svima je prva asocijacija ćevap! Ponosni smo što su naši ćevapi našli svoje mesto na vašim trpezama i što ste prepoznali pravi kvalitet i što nam se iznova i iznova vraćate.

Puno truda smo uložili u usavršavanje našeg tradicionalnog recepta za ćevape koji danas koristimo u svim svojim restoranima. Pored ćevapa u porciji dobijate polovinu somuna i malo luka za još bolji ukus! A u slučaju da volite ćevape sa pomfritom, ne zaboravite da ga naručite kao dodatni prilog.

Na našem jelovniku su se, pored Walter ćevapa, našle još mnogobrojne đakonije. Pljeskavice, sudžuk, krpice od različitih vrsta mesa, šareni ražnjići, brizle, biftek, ramstek… u čemu ćete uživati zavisi samo od vas!

Na samom kraju tu su i naši Walter slatkiši, u tradicionalnom balkanskom maniru. Izaberite svoj omiljeni desert između urmašica, tufahija, baklave, sutlijaša, tulumba.

Čekamo vas u BIG Fashion!

Dobro došli u Walter!