Skip to main content

Na adresi Sentandrejski put 11 nalazi se BIG tržni centar u okviru kojeg možete pronaći i naš restoran Walter, drugi u Novom Sadu. Posetite BIG food court i svratite kod nas posle šopinga ili bioskopa!

Naši Walter ćevapi su se istakli kao ubedljivi favoriti među našim gostima. Od čistog junećeg mesa i po našoj tradicionalnoj recepturi, Walter ćevapi su osvojili srca i starih i mladih. Za koju god porciju da se odlučite, vaši ćevapi stižu u pola somuna i sa naseckanim lukom. A ukoliko više volite druge priloge, naručite kajmak, ajvar, pomfrit ili neku od naših mnogobrojnih salata.

ćevapi

Pored ćevapa, pripremamo i čitav niz drugih specijaliteta od mesa. Pljeskavica na kajmaku, sudžuk, šareni ražnjići, krpice od različitih vrsta mesa, ramstek, a za gurmane tu je i sočan biftek. U Walteru ćete sigurno pronaći nešto po svom ukusu i apetitu!

Ako biste da se zasladite, možete izabrati neki od naših tradicionalnih deserta. Baklave, tulumbe, urmašice, tufahije, sutlijaš, ali i domaće palačinke sa eurokremom i džemom od šljiva – izbor je na vama! Ne zaboravite i domaću kafu koja ide sjajno uz naše slatkiše.

Čekamo vas u BIG tržnom centru!
Dobro došli u Walter!