Skip to main content

Čime se završi svaki dobar šoping? Naravno, dobrim ručkom! A u Ušće Shopping Centru zna se – ide se na ćevape u Walteru!

Za sve koji žive za šoping, znaju da je Ušće Shopping Centar je jedan od najposećenijih centara ovog tipa u našem glavnom gradu, tako da se nametnuo kao idealna lokacija i za jedan od naših Walter restorana.

Osim što je ugostio veliki broj prodavnica renomiranih brendova, Ušće Shopping Centar se nalazi na prelepom potezu i nedaleko od šetališta i zelenila uz same reke. Tako da čak i ako niste planirali šoping turu već ste se samo uželeli sunca, Walter je logičan izbor kad je ručak u pitanju!

Sigurno ste čuli za naše sarajevske ćevape, ako ih već niste probali. Priča se po gradu da su naši ćevapi najbolji, ali mi ne želimo da se hvalimo, pa puštamo da to drugi rade umesto nas. 🙂 Samo ćemo reći: tradicionalna receptura, svež topli somun, kajmak koji se topi i luk koji savršeno naglašava ukus ćevapa. Ako niste ogladneli nakon ove rečenice, svaka vam čast!

Ako kojim slučajem više volite drugo meso sa roštilja, imamo ukusne vesti za vas. Pored ćevapa u ponudi imamo i pljeskavicu, sudžuk, krpice od raznih vrsta mesa, biftek, ramstek, teleće brizle… i još svašta nešto. Nemojte više odlagati ručak, već se zaputite put Waltera! Čekamo vas!

Dobro došli u Walter!