Skip to main content

Mnogi su nas pitali kada ćemo stići u Zemun. Kažu svuda smo po gradu, samo nikako da dođemo i u Zemun. I mi šta ćemo, kud ćemo! Odlučismo se da uslišimo želju mnogih Zemunaca tako da sada mogu da uživaju u Walter ćevapima i u svom komšiluku. Ostvarili smo taj cilj i prošle godine smo otvorili Walter restoran na adresi Magistratski trg 18, u samom centru starog Zemuna.

Bilo da šetate kejom i poželite da nešto prezalogajite, ili šetate Glavnom i Gradskim parkom, Walter restoran je odlično mesto za predah i ručak. Za sve inostrane goste, poseta Walteru je, podrazumeva se, neophodna nakon posete Gardošu. (A ako nas pitate i važnija!) Svako bi ogladneo nakon penjanja na kulu i onog fenomenalnog pogleda na Zemun i Beograd.

Ćevapi, pljeskavice, krpice, ražnjići, ali i „ozbiljniji” zalogaji poput bifteka i ramsteka su specijaliteti koje možete probati kod nas. Znamo da obožavate naše ćevape i da im niko ne može oteti titulu najpopularnijeg jela, ali za slučaj da ste raspoloženi da probate nešto drugo, znajte da imamo još raznih ukusnih specijaliteta od mesa na našem jelovniku.

A nakon slasnog ručka ili večere, možemo vam ponuditi domaće slatkiše. Tufahije, baklave, tulumbe, urmašice ili osvežavajući sutlijaš – odabir je na vama! A ako biste da preskočite desert, tu je uvek kafa za kraj. Zvuči dobro? Čekamo vas u srcu Zemuna!

Dobro došli u Walter!