Skip to main content

Stanovnici Smedereva i okolnih mesta napokon mogu da budu ugošćeni u Walter restoranu koji smo otvorili u samom centru Smedereva.

Isto tako, Smederevo je zanimljiva destinacija za vikend obilazak, ukoliko poželite da pobegnete iz grada. Izlet zvuči kao sjajna ideja, zar ne?

Nedaleko od Beograda, na svega šezdesetak kilometara spajaju se reke Jezava i Dunav. Baš na tom mestu leži Smederevo i Smederevska tvrđava, ali i novi Walter restoran. Tvrđavu ste obišli i vreme vas je poslužilo. Ostali ste zatečeni njenom lepotom, možda i čuli nešto što do sad niste znali. Kada ste već tu, kako da ne svratite i do centra grada gde se nalazi naš novootvoreni Walter restoran.

Na adresi Save Nemanjića broj 2 u Smederevu nalazi se idealno mesto za vaš porodični doručak, ručak ili večeru. Način da saberete utiske nakon vikend izleta i posete tvrđavi, kao i da uživate u pravim sarajevskim ćevapima i dobrom roštilju.

Walter ćevapi, pripremljeni od 100% junećeg mesa, dolaze u pola domaćeg somuna, u dve porcije od pet ili deset ćevapa. Pored njih možete pronaći u Walter meniju i pikantne uštipke na kajmaku, teleće brizle, fenomenalne pljeskavice sa ili bez kajmaka, šarene ražnjiće, pileće i teleće krpice i još mnogo toga ukusnog.

Vaš obrok možete upotpuniti i prilozima kao što su ajvar, urnebes, dodatna porcija kajmaka, domaćinskim krompirima, kao i neizostavnom salatom. U našoj pozamašnoj ponudi salata, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe i time dodatno osvežiti svoj ručak ili večeru.

 

A desert?

Pa kako drugačije nego uz naše tradicionalne slatkiše koji se idealno uklapaju u ovaj grad koji odiše istorijom. Walter urmašice, tulumbe, baklave, sutlijaš, tufahije, ali nismo zaboravili ni da dodamo malo „modernijih“ slatkiša. Jednostavno morate probati naše palačinke sa eurokremom ili džemom, kao i najsočniji tres leches.

Čekamo vas u Smederevu!

Dobro došli u Walter!