Skip to main content

Konačno će stići i taj dan! Pančevci će sada konačno imati Walter u centru svog grada! Našem 16. po redu restoranu je pripala čast da bude u centru Pančeva. Nedaleko od Trga kralja Petra I, na adresi Braće Jovanovića 45, otvaramo novi Walter restoran 21. decembra.

Šta će se naći meniju? Naravno, naši naširoko poznati Walter ćevapi. Od 100% junećeg mesa, pripremljeni samo kako mi znamo po tradicionalnoj recepturi. Naši ćevapi dolaze u dve porcije, od po pet ili deset ćevapa u pola domaćeg somuna.

Pored omiljenih ćevapa, tu su i drugi specijaliteti od mesa. Počevši od nekih klasika kao što su pljeskavice sa kajmakom, sudžukice, džigerica, pa sve do šarenih ražnjića, pikantnih uštipaka, pilećih krpica… A za prave gurmane tu su, naravno, biftek, ramstek,  kao i naše biftek krpice na maslinovom ulju.

Dobar ručak mora da ide uz dobar prilog, pa pored naših mnogobrojnih salata, tu su nezaobilazni ajvar, pečene slatke paprike, kiseli kupus koji odlično idu uz ove hladnije dane. Ne zaboravimo pomfrit i kajmak, koji su pravi izbor za bilo koju sezonu.

A za sam kraj – Walter slatkiši! Pored tradicionalnih ukusa kao što su baklava, tufahije, urmašice, sutlijaš i tulumbe, tu su i domaće palačinke. A tu je i najnovija pridošlica među desertima – nedovoljivi kremasti tres leches.

Čekamo vas u Pančevu!

Dobro došli u Walter!