Skip to main content

Čujte i počujte! Walter je stigao u Kaluđericu. Da da, dobro ste čuli.

Napokon je miris naših ćevapa dospeo i u ovaj deo grada. Mi smo jedva čekali, a nadamo se i vi.

Naši čuveni Walter ćevapi nisu došli sami već sa armijom sledbenika. Pljeskavica je tu da brani na prvoj liniji fronta, a odmah iza nje idu pikantni uštipci na kajmaku. Zatim, pileće i teleće krpice, šareni ražnjići čekaju naoštreni. Za njima idu braća biftek i ramstek. Imamo svakakvih đakonija, ali to ćete već morati da dođete i uverite se sami.

Sa sobom su, takođe, poveli i priloge da im prave društvo. Kajmak, kao standardna postava bez koje se nigde ne ide, a zatim i krompirići, mada i urnebes je tu! Nisu mogli ni salate da ostave, pa su se tu našle šopska, srpska, paradajz, krastavac, sa ili bez sira, kupus, zelena. Dok pečene paprike, ajvar, turšija i kiseli kupus sezonski svrate u posetu.

Ne zaboravite da se naši ćevapi pripremaju po specijalnoj recepturi od 100% junećeg mesa. Kvalitet nam je na prvom mestu, s toga mislimo da ste vi došli na pravo!

Posle dobre borbe valja se počastiti i nečim slatkim.

Zato su tu naše tufahije, baklava, urmašice, tulumbe. Ukoliko ste više fan sutlijaša, palačinki sa kremom ili čak tres leches, može i to! Zasladite se dobrim slatkišima da vam život bude slađi.

Čekamo vas!

Dobro došli u Walter!