Skip to main content

Na adresi Batajnički drum 1, u tržnom centru BN BOS, otvorili smo novi Walter restoran!

Drugi otvoreni Walter u Zemunu, zahvaljujući lokaciji tržnog centra BN BOS koji se nalazi nedaleko od autoputa Beograd-Novi Sad i sa direktnom povezanošću sa Pančevom i Zrenjaninom, dočekuje goste koji su u potrazi za predahom i dobrom hranom.

Bilo posle šoping ture ili odmora nakon putovanja, Walter je pravo mesto za vas. Pored savremeno opremljenog restorana, Walter u BN BOS tržnom centru ima i dostavu, tako da uvek možete naručiti dostavu onlajn ili putem telefona.

Najpopularnije jelo su, svakako, naši Walter ćevapi. Za one malo gladnije tu je porcija od 10 ćevapa, dok je za one koji bi samo malo da prezalogaje idealna porcija od 5. Naši Walter ćevapi stižu u polovini domaćeg somuna, sa malo luka. Naravno, po vašem ukusu možete još dodati kajmak, ajvar, porciju pomfrita ili odabrati neku od osvežavajućih salata.

Srpska, šopska, kupus, krastavac, izbor je samo na vama. Za ove hladnije dane, naša preporuka su kiseli kupus, pečene slatke paprike i turšija.

Pored naših već poznatih Walter ćevapa, probajte nešto novo! Tu su pljeskavice, sudžuk, krpice na kajmaku, šareni ražnjići, a za prave gurmane u Walter ponudi se nalazi biftek, ramstek, brizle. Naše meso sa roštilja je odličan izbor bilo za ručak ili večeru i verujemo da svako može da pronađe u našem jelovniku specijalitet po svom ukusu.

Posle ručka valja se zasladiti, tako da smo pripremili i nekoliko tradicionalnih slatkiša za sve sladokusce. Od baklava i tulumba, preko sutlijaša, do urmašica i tufahija, izaberite svoj desert. Tu su i domaće palačinke, kao i novi deserti, tres leches (tri leće) i sladoled.

Čekamo vas u BN BOS tržnom centru!

Dobro došli u Walter!