Skip to main content

Na adresi Birčaninova 42, nalazi se još jedan naš Walter restoran. Na potezu između Slavije i Savskog trga, iz kog god dela grada dolazili, naš lokal je lako pronaći!

A šta da naručite kod nas? Kako da se odlučite između mnogih naših đakonija? Ako pitate naše redovne goste, oni će vam sigurno reći da morate probati naš Walter sarajevski ćevap! Nema ko ih ne voli, i stari i mladi, bilo da ih naručite kod nas za poneti ili sednete kod nas na porodični ili poslovni ručak.

Naši ćevapi su 100% od junećeg mesa i pravimo ih po tradicionalnoj recepturi koju smo toliko usavršili da ćete pomisliti da se nalazite na Baščaršiji! Koju god porciju ćevapa da naručite, stižu vam u pola somuna, kao i uz luk. Ćevapi sami po sebi već imaju taj prepoznatljivi šmek, ali ovaj prilog ga još više upotpunjuje i doprinosi najlepšem mirisu roštilja!

Naravno, ukoliko volite svoje ćevape uz pomfrit, neki drugi prilog ili salatu, ne zaboravite da naručite i ostale dodatke po vašem ukusu.

Za sam kraj, tu je domaća kafa, kao i naši tradicionalni deserti. Odaberite svoj slatkiš između baklava, tufahija, urmašica, sutlijaša, tulumba ili ako ste više ljubitelj palačinki, izaberite između eurokrema i džema sa šljivom.

Ako vas glad uhvati nedaleko od Birčaninove, Walter će vas domaćinski dočekati!

Dobro došli u Walter!