Skip to main content

U srcu Vračara, nedaleko od hrama Svetog Save i na korak od zelenila Čuburskog parka, nalazi se Walter restoran na adresi Makenzijeva 85. Ovaj lokal je bio četvrti u nizu koji smo otvorili i drago nam je da su ga Vračarci prihvatili kao deo svog kraja. Bilo da svraćate samo na kafu i slatkiše ili dolazite na veliki porodični ručak, znajte da ćemo vas u Walteru dočekati sa osmehom i toplom dobrodošlicom!

Pitali smo naše goste i bili su veoma složni oko jedne stvari – naši ćevapi su ih potpuno osvojili! A kako i ne bi, kad je naša receptura tradicionalna, prava sarajlijska. Svaka naša porcija ćevapa dolazi uz pola svežeg somuna (koji, takođe, sami pravimo!), i sa malo kajmaka i luka. Započeli smo našu Walter priču ćevapima i oni će uvek biti naš zaštitni znak.

Ali to nije sve na našem jelovniku! Pored ćevapa, tu su i pljeskavice, krpice, brizle, šareni ražnjići, sudžuke, ramstek, biftek… Ponuda koja će sigurno zasititi i one najgladnije! A nakon ručka ili večere, možete odabrati desert po želji. Čuvamo tradiciju, pa tako i domaće slatkiše od zaborava. Baklave, tulumbe, sutlijaš, urmašice, tufahije – izbor je samo na vama.

Bilo da ste žitelj Vračara ili samo u prolazu, vrata Walter restorana u Makenzijevoj su širom otvorena za vas. Provedite ugodno popodne sa vašim najdražim ljudima uz nezaboravne ukuse specijaliteta sa roštilja! Čekamo vas!

Dobro došli u Walter!