Skip to main content

Walter je počeo sa radom 13.oktobra, taman na vreme kako biste unapred mogli da isplanirate gde ćete se ugrejati tokom ove zime.

Zamislite, napolju ste na snegu, zima je, a vi ulazite u toplo ušuškan Walter restoran i čekate porciju ćevapa sa lukom i kajmakom da vas ugreje. Nama ovo zvuči fenomenalno!

Mada, vi ne morate čekati ni zimu ni sneg da biste svratili do nas.

Naravno da ćevapi nisu jedina opcija, iako nas po tome svi prepoznaju.

Možda ste vi više fan gurmanske pljeskavice, sudžuka, biftek krpica u maslinovom ulju, a možda želite jagnjeći tanjir ili pikantne uštipke na kajmaku? Ako bolje razmislimo, teleća čorba najbolje greje uz, na primer, domaći somun i šopsku salatu. Izbor je veliki, a varijacije mnogobrojne!

Ako vam nismo spomenuli, pored naše ponude sa roštilja, u ponudi su obroci za pravi jaki doručak koji vam je zasigurno neophodan na planini. Za šta ćete se odlučiti? E to je već stvar ličnog izbora. Ako nas pitate, Walter doručak (dva jaja, dva ćevapa, sudžuka i pomfrit) će vas sigurno dobro pripremiti za hiking turu po Zlatiboru.

I za kraj, svako druženje treba malo zasladiti. Gde ćete bolje nego uz stare dobre domaće kolače. Tu su urmašice, tufahije, tulumbe, baklava, a možete se opredeliti i za naše palačinke sa eurokremom ili kremasti sutlijaš. Mada i tres leches zvuči primamljivo.

Čekamo vas na Zlatiboru, da budeo deo vašeg odmora.

Dobro došli u Walter!