Skip to main content

Walter restoran otvorio svoja vrata u Mladenovcu!

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo otvaranje novog Walter restorana na ulasku u Mladenovac. Ovo je 46. restoran u našem lancu, i ponosno vam donosimo najbolje od tradicionalnog ukusa i gostoprimstva koje ste zavoleli.

Walter restoran u Mladenovcu nudi autentične ćevape i specijalitete sa roštilja, pripremljene po tradicionalnim receptima. Naša bogata ponuda uključuje najkvalitetnije meso, pažljivo birane začine i savršeno pripremljene obroke koji će zadovoljiti i najzahtevnije gurmane. Velika pogodnost same lokacije i ponude je i mogućnost da roštilj iz našeg restorana ponesete u svoju vikendicu ili kuću i tako produžite vreme druženja sa prijatejlima a mi ćemo za vas pripremiti specijalitete po želji.

Pored vrhunskog gastronomskog doživljaja, novi restoran u svom sastavu ima i dečiju igraonicu, što ga čini idealnim mestom za porodice. Dok roditelji uživaju u našem roštilju, mališani će se zabavljati u sigurnom i kreativnom prostoru.

Pozivamo sve ljubitelje dobre hrane da nas posete i uživaju u našim specijalitetima. Otvaranje Walter restorana u Mladenovcu je savršena prilika da se upoznate sa našom ponudom i uživate u prijatnoj atmosferi.

Za dodatne informacije, molimo vas da nas kontaktirate putem telefona 063697400

 

📍Beogradski put 210, 11400 Mladenovac