Skip to main content

Otvoren Novi Walter Restoran u TC BIG u Kragujevcu.

Uzbudljive vesti stižu iz Kragujevca! Otvoren je potpuno novi  Walter restoran u TC BIG u Kragujevcu, donoseći svežu dozu ukusa i ugođaja u grad. Restoran je prostor gde se spajaju vrhunska kulinarska iskustva i prijatna atmosfera, pružajući gostima nezaboravne trenutke.

Novi Walter restoran nije samo mesto za obrok, već pravo utočište za sve ljubitelje kvalitetne hrane i uživanja u gastronomiji. Pažljivo osmišljen meni prikazuje spoj tradicionalnih balkanskih ukusa i savremenog šmeka, pružajući jedinstveno i zadovoljavajuće iskustvo obroka za posetioce. Sam prostor u TC BIG-u Kragujevac dizajniran je s pažnjom posvećenoj detaljima kako bi se stvorila opuštajuća atmosfera u kojoj se gosti osećaju dobrodošlo i opušteno. Pored gastronomskog uživanja, Walter je i savršeno mesto za druženje sa porodicom i prijateljima, a dok roditelji uživaju u vrhunskim jelima i atmosferi, deca mogu slobodno uživati u igraonici koja se nalazi u okviru restorana, dodajući dodatnu dimenziju zabave za celu porodicu. Profesionalno i ljubazno osoblje doprinosi prijatnoj atmosferi, čineći boravak nezaboravnim. Sa modernim enterijerom i prijatnom atmosferom, Walter pruža nezaboravno iskustvo za sve goste.

Bilo da dolazite na brzi ručak, opuštenu večeru ili proslavu važnog događaja, Walter restoran nudi savršenu kombinaciju elegantnog enterijera i srdačne usluge.

 

📍Bulevar kraljice Marije 56, 34000 Kragujevac