Skip to main content

„Walter CeWapi“ donosi kulinarsku čaroliju na još jednu bečku adresu – Millennium City

„Walter CeWapi“ je otvorio svoja vrata u samom srcu Millennium City-ja, unoseći svežu kulinarsku viziju na bečku gastronomsku scenu. Ovaj novootvoreni restoran nije samo mesto za obedovanje, već i prostor gde se tradicija Balkana susreće sa modernim šarmom, pružajući jedinstveno iskustvo ukusa i atmosfere.

Smestivši se na prvom spratu ovog živopisnog kompleksa, „Walter CeWapi“ obećava putovanje kroz autentične balkanske ukuse. Pažljivo osmišljen jelovnik oduševljava kombinacijom tradicionalnih recepata i savremenih kulinarskih tehnika, pružajući nezaboravno iskustvo za sve gurmane.

Enterijer restorana zrači toplinom i modernim dizajnom, stvarajući savršen ambijent za opuštajuće obroke i ugodna druženja. Svi detalji, od posuđa do usluge, brižljivo su osmišljeni kako bi gostima pružili vrhunski doživljaj.

Ovo novo utočište ukusa „Walter CeWapi“ ne samo da proširuje granice balkanske kuhinje, već postavlja nove standarde kvaliteta i gostoprimstva u Beču. Millennium City sada ima novu gastronomsku destinaciju koja će zadovoljiti svačiji ukus i postati omiljeno mesto za ljubitelje dobrog jela i ugodnih trenutaka.

Za sve one koji su spremni na kulinarsku avanturu, „Walter CeWapi“ u Millennium Cityju poziva vas da doživite Balkan na potpuno nov način, kombinujući bogatu tradiciju sa modernom elegancijom i ukusima koji će vas ostaviti bez daha.

 

📍Handelskai 94-96 1200 Beč, Austrija