Skip to main content

45. Walter restoran otvoren je u Barajevu

U Barajevu je otvoren 45. Walter restoran, novo gastronomsko odredište koje obećava da će postati centralna tačka za ukuse i uživanje u ovom delu grada. Sa svojim modernim enterijerom i šarmom koji odiše tradicijom, Walter poziva goste da dožive spoj autentičnih ukusa i savremenih kulinarskih inovacija.

Jela spremljena prema tradicionalnim srpskim receptima sa dodatkom internacionalnih uticaja, u meniju Walter restorana obećavaju da će zadovoljiti čula svakog gosta, od ljubitelja fine kuhinje do tradicionalista koji žele da osete autentične ukuse balkanske kuhinje. Ovaj restoran nije samo mesto za gastronomski doživljaj, već i prostor za druženje, slavlje i uživanje u nezaboravnim trenucima sa porodicom i prijateljima, a dok roditelji uživaju u vrhunskim jelima i atmosferi, deca mogu slobodno uživati u igraonici koja se nalazi u okviru restorana, dodajući dodatnu dimenziju zabave za celu porodicu.

Otvaranje Walter restorana predstavlja novo poglavlje u gastronomiji Barajeva, donoseći svežu energiju i kulinarsku strast koja će sigurno zadovoljiti i najistančanija nepca.

 

📍Svetosavska 53, 11460 Barajevo