Skip to main content

Beograd/Trstenik. Posvećena društveno odgovornom poslovanju, Kompanija Walter sa zadovoljstvom saopštava uspešan završetak šestomesečne humanitarne inicijative koja je kulminirala donacijom potpuno novog kombija Udruženju MNRO Trstenik. Ključevi vozila svečano su predati gospođi Ljiljani Mihajlović, koordinatorki udruženja, u petak, 22. decembra 2023, obeležavajući kraj polugodišnjeg predanog rada i podrške.

Inicijativa je započeta pre šest meseci tokom Humanitarnog Festivala „Miris Boja“ na Kalemegdanu, podstaknuta inicijativom poznate voditeljke Vesne Dedić. Deca iz MNRO Trstenik doprinela su festivalu svojom inkluzivnom izvedbom, nakon čega je krenula akcija prikupljana sredstava.

Ova donacija predstavlja konkretan korak ka unapređenju uslova rada Udruženja MNRO Trstenik, koje se predano bori za prava i dobrobit osoba sa posebnim potrebama. Gospodin Mladen Paunić, vlasnik kompanije Walter, uručio je ključeve vozila ističući: „Zadovoljstvo je znati da će ova podrška omogućiti udruženju da još efikasnije ostvaruje svoje ciljeve i pruži neophodnu pomoć svima koji se suočavaju sa raznim izazovima u razvoju.“

Gospođa Ljiljana Mihajlović iz udruženja izrazila je duboku zahvalnost za nesebičnu podršku i donaciju, ističući da će novi kombi biti od neprocenjivog značaja za organizaciju, doprinoseći poboljšanju uslova i pružanju kvalitetne podrške osobama sa smetnjama u razvoju. Naglasila je da će novi kombi značajno olakšati logističke izazove s kojima su se do sada suočavali, omogućavajući redovne posete korisnicima iz prigradskih i seoskih područja, unapređujući njihov kvalitet života i čineći njihove dolaske sigurnim i bezbednim.

 

Ponosna na svoju ulogu u ovom projektu, Kompanija Walter ostaje posvećena društvenoj odgovornosti i podršci lokalnim zajednicama. Ovom donacijom želimo inspirisati druge kompanije da se pridruže sličnim inicijativama koje doprinose dobrobiti zajednice. Kompanija Walter izražava zahvalnost svim pojedincima, organizacijama i javnosti koja je podržala ovu humanitarnu akciju. Uspeh ove inicijative rezultat je zajedničkih napora, a verujemo da će ova priča o solidarnosti i pomoći biti inspiracija za dalje humanitarne poduhvate.