Skip to main content

Uželeli ste se ćevapa, pljeskavice ili nekih drugih specijaliteta od mesa? Gde god da ste, bilo kod kuće, na poslu ili kod prijatelja, Walter dostavlja na vašu adresu. Klik ovde, klik onde i Walter ćevapi će biti na putu ka vama.

Kako poručiti? Vrlo jednostavno. Možete poručiti hranu putem našeg veb-sajta, a u nastavku vam detaljno objašnjavamo kako da popunite svoju narudžbinu i pošaljete je u najbliži Walter restoran.

Walter ćevapi stižu do vas

  1. Posetite naš veb-sajt walter.rs.
  2. Izaberite svoj najbliži Walter restoran u Beogradu, Novom Sadu ili Zrenjaninu.
  3. Kada kliknete na željeni restoran, otvoriće vam se Walter meni. Sada pred vama predstoji najteži korak, a to je odlučiti se za ćevape, pljeskavicu, krpice, džigericu, biftek… Tu vam, nažalost, ne možemo pomoći! 🙂
  4. Kada se odlučite, kliknite na odabranu hranu, pa onda kliknite na dugme Dodaj u korpu.

A ukoliko naručujete isto za sebe i još nekog, izmenite količinu.

  1. Poslednji korak je slanje narudžbine. Kliknite na ikonicu korpe u gornjem desnom uglu. Ona će pokazivati broj stavki tokom procesa odabira.
  2. Na samom kraju, popunite svoje kontakt podatke, izaberite vrstu porudžbine (da li mi donosimo ili vi dolazite da pokupite), kao i način plaćanja. Ukoliko poželite da izmenite neke podatke, kliknite na ikonu olovke, a zatim sačuvajte podatke klikom na dugme Snimi.
  3. Proverite još jednom svoju porudžbinu i kliknite na dugme Porudžbina za dostavu.
  4. Nakon što primimo porudžbinu, poslaćemo vam kod za praćenje na mejl, tako da ćete moći da pratite svoje ćevape kako stižu do vaše lokacije u realnom vremenu.

Iz bilo kog dela grada da naručujete, naši Walter dostavljači stižu kod vas što pre!

Dodatne informacije o dostavi

Ako se pitate koje nam je radno vreme dostave, kliknite prilikom naručivanja na dugme i  u gornjem desnom uglu. Tu su sve neophodne informacije, poput radnog vremena, broja telefona i koji su načini plaćanja.

Naručite svoju porciju Walter ćevapa i razoružajte glad!