Skip to main content

Walter je OTVORIO svoja 50. vrata u šoping molu Delta Planet Banja Luka

Sa bogatom tradicijom koja seže unazad 20 godina, Walter BBQ je postao sinonim za kvalitet. Fokusirajući se na tradicionalne recepte, ali i uvodeći moderna rešenja, ova kompanija je uspela zadovoljiti ukuse različitih generacija potrošača.

Osnovan 2004. godine, Walter BBQ je redefinisao gastronomski pejzaž, etablirajući se kao regionalni lider sa 50 restorana raspoređenih u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Austriji.

Svaki objekat, iako arhitektonski različit, deli zajedničku nit – prijemčivu atmosferu koja ujedinjuje toplinu doma s dodatkom modernih detalja.

Walter BBQ je posebno poznat po svojim proizvodima od mesa, uključujući već čuvene ćevape. Pristup proizvodnji odlikuje se pažljivim odabirom sirovina, upotrebom najnovijih tehnologija i posvećenošću očuvanju autentičnog ukusa domaće kuhinje.

Ćevapi, koji su postali sinonim za izuzetnost, proizvode se pažljivo odabranim junećim mesom, uz primenu recepata koji se prenose s kolena na koleno. Rezultat je jedinstveni ukus i tekstura koji osvajaju srca ljubitelja hrane širom regiona. Od odabira najkvalitetnijih sirovina do pažljivog oblikovanja i pečenja na roštilju, svaki detalj ima svoju ulogu u stvaranju savršenstva koje nosi brend Walter.

Ono što Walterove ćevape izdvaja od drugih jeste posvećenost očuvanju tradicionalnog ukusa, uz istovremeno usvajanje modernih standarda proizvodnje.

Kvalitet i autentičnost ostaju ključne vrednosti Waltera, a kompanija ostaje posvećena održavanju visokih standarda u proizvodnji hrane koja zadovoljava ukuse i najprobirljivijih gurmana.

Prava kombinacija starih vrednosti i savremenih tehnologija čini ova jela nezamjenjivim delikatesima.

📍Bulevar srpske vojske 8, Banja Luka